17 Лютого 2022
Новини

Коли повідомлять, хто представить Україну на «Євробаченні-2022»

Коли повідомлять, хто представить Україну на «Євробаченні-2022»

Після засідання оргкомітету Нацвідбору, яке відбудеться 18 лютого, стане відомо, хто представить Україну на "Євробаченні-2022". 

Про це "Суспільному" сказав представник Оргкомітету конкурсу Дмитро Хоркін, який також розповів деталі розмови з Аліною Паш.

За його словами, після того, як було отримано відповідь від ДПС про фальшиву довідку, у більшості членів Оргкомітету виникло бажання припинити участь Аліни Паш у відборі на Євробачення.

"Її аргументи і спілкування з нею не переконало членів Оргкомітету", - зазначив Хоркін.

Він також зауважив, що пост Аліни в мережі про зняття кандидатури з'явився і почав поширюватись ще під час обговорень.

"Я запитав як головуючий на цьому засіданні Аліну, чи означає це те, що вона напише заяву? На що отримав від неї відповідь "Ні", вона ще буде зважувати це питання. Вона відповіла: "Я не стільки хочу порвати із конкурсом, як хочу порвати із цим брудом", - розповів подробиці Хоркін.

За його словами, для НСТУ зараз головне, щоб Україна була представлена на Євробаченні.

"Нам дуже прикро, що представник команди Аліни Паш, її продюсер, як ми розуміємо, здійснив такий крок і поставив під загрозу подальше проведення конкурсу", - зазначив Хоркін.

Також він відповів на запитання, чи можливий варіант, що Україна взагалі не поїде на конкурс.

"Якби ми про це заявили раніше, але ми вже беремо участь. Нам бажано, щоб ми все ж таки відправили представника чи представницю, чи гурт", - наголосив він.

До того ж, член оргкомітету не зміг відповісти, чи означає нинішня ситуація, що автоматично представником країни на Євробаченні буде Kalush Orchestra.

"Ми мусимо дочекатись наступного засідання оргкомітету, де буде визначене це питання. За практикою – обирається для поїздки на Євробачення хтось із фіналістів вже проведеного конкурсу", - пояснив Хоркін.

"Другий, третій номер. Будемо думати, як виходити з ситуації, до якої ми потрапили через не дуже доброчесну поведінку виконавиці та її представника", - додав він.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Україна, євробачення, музика, Світ
В тему