15 Лютого 2022
Новини

Затримання заступника голови Ковельської РДА: йому загрожує до 8 років тюрми

Затримання заступника голови Ковельської РДА: йому загрожує до 8 років тюрми

Від трьох до восьми років позбавлення волі з конфіскацією майна загрожує заступнику голови Ковельської РДА, якого викрили на хабарі.

Слідчі повідомили йому про підозру. Про це інформує пресслужба поліції Волині.

Як повідомляли, посадовець Ковельської РДА за сприяння у наданні дозволу на викиди забруднювальних речовин в атмосферу вимагав та отримав від керівника одного із підприємств неправомірну вигоду – 4 тисячі доларів США.

14 лютого правоохоронці його затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Сьогодні слідчі повідомили йому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 369-2 Кримінального кодексу України. Йдеться про прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, поєднане з вимаганням такої вигоди.

Нині вирішується питання про обрання посадовцеві запобіжного заходу – тримання під вартою.

Слідство триває.

Раніше повідомляли, що йдеться про Дмитра Красносельського. Дмитро Красносельський – уродженець Луганська, навчався у Луганському інституті внутрішніх справ МВС України, працював в органах МВС Луганщини, а в 2014 році очолив Кремінську РДА Луганської області. З вересня 2020 року працював заступником голови Маневицької РДА, а 20 квітня 2021 року призначений заступником голови Ковельської РДА.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Волинь, волинська ода, ковель, хабар, тюрма
В тему

Останні матеріали