11 Лютого 2022
Новини

У Луцькому районі три будинки обікрали майже на 2,5 млн

У Луцькому районі три будинки обікрали майже на 2,5 млн

Судили мешканок Сумщини, які обікрали волинян на майже 2,5 млн грн.

Вони відбуватимуть покарання за ґратами. Про це інформує пресслужба прокуратури Волині. Прокурори Луцької окружної прокуратури підтримали публічне обвинувачення у кримінальному провадженні про вчинення на Волині двома «гастролерками» - 37-річною та 35-річною жительками Сумщини – крадіжок із проникненням у житло та крадіжки в особливо великих розмірах (ч.3 ст. 185, ч.5 ст. 185 КК України).

Доведено, що раніше судимі уже за такі злочини жінки, перебуваючи на випробувальному терміні, улітку 2016 року обікрали дві хати у селі Підгайці Луцького району, завдавши їхнім власникам майнової шкоди на понад 200 тисяч гривень.

Через рік – 21 серпня 2017 року – старша із обвинувачених проникла ще у хату в селі Рованці Луцького району, звідки викрала грошей та цінностей на майже 2,2 мільйона гривень.

Невдовзі після вчинення цього злочину її затримали, а за кілька днів розшукали і її спільницю.

Відтоді зловмисниці перебували під вартою.

Луцький міськрайонний суд визнав обох жінок винуватими у вчиненні злочинів та призначив їм покарання у виді позбавлення волі: молодшій – на строк 5 років, 11 місяців та 18 днів, старшій – на строк 9 років та 6 місяців із конфіскацією майна.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: суми, крадіжка, Волинь, суд
В тему