11 Лютого 2022
Новини

На Рівненщині мати на пів року «замурувала» сина у котельні

На Рівненщині мати на пів року «замурувала» сина у котельні

На Рівненщині мати на пів року поселила 12-річного Дмитра у котельні без вікон та із забитими цвяхами дверима.

Про це йдеться в сюжеті ТСН. Зазначається, що у такий спосіб хлопчика карали за непослух та дрібну шкоду, яку він міг зробити вдома – зламати дверну ручку чи заблокувати телевізор. В "ув'язненні" дитині залишали лише склянку води та відро для справляння потреб.

Коли Дмитро втік, взявши з собою тільки ковдру, щоб не замерзнути вночі, то розповів людям, що його побила мати і додому повертатися він не хоче. На місце викликали правоохоронців, які були вражені умовами проживання дитини.

У поліції зазначили, що в невеликій котельні була піч, письмовий стіл, канцелярське шкільне приладдя та невелике ліжко, не застелене постільною білизною.

Водночас рідні хлопця у розмові з правоохоронцями не заперечували, те що він розказав. Пояснили тим, що вдома він чинив шкоду, тому його так карали, а коли з ув'язнення в іншій кімнаті він втік через вікно, погнувши підвіконня, – переселили в котельню.

"Це була безвихідь. Ми не знаєм, що робити з ним. Не знаєм!" – сказала бабуся хлопчика.

Мати ж від спілкування з журналістами відмовилась, а коли дитину повернули додому – одразу написала відмову від сина. Дмитра відправили до реабілітаційного центру, а соціальні служби почали пошуки його батька з надією, що той захоче забрати хлопчика до себе.

Сам хлопчик розповів, що вітчим до нього ставився добре, а била – саме мама. У сім'ї, яка вважається благополучною, є ще молодша спільна дитина.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: рівне, кримінал, батьки, Відео T1.ua
В тему