10 Лютого 2022
Новини

Доба на Донбасі: бойовики кидали гранати з безпілотника

Доба на Донбасі: бойовики кидали гранати з безпілотника

На Донбасі збройні формування РФ п’ять разів порушили режим "тиші".

Зокрема 10 лютого вони скидували бойові постріли з безпілотника та стріляли з гранатометів. Про це йдеться у вечірньому оперативному зведенні пресцентру ООС.

"Від початку доби з боку збройних формувань Російської Федерації зафіксовано 5 порушень режиму припинення вогню. Українські захисники відкривали вогонь у відповідь, не застосовуючи заборонене Мінськими домовленостями озброєння, та змусили противника припинити обстріл. Втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил внаслідок дій ворога немає", - йдеться у повідомленні.

Біля Тарамчука російський безпілотник скинув три постріли ВОГ-17. У напрямі Гранітного окупаційні війська застосували великокаліберні кулемети. Російські окупанти обстріляли українські позиції неподалік Пісків із гранатометів різних систем.

У бік Зайцевого незаконні формування бойовиків застосували цілу низку озброєння: автоматичні станкові гранатомети, ручні протитанкові гранатомети та стрілецьку зброю.

Нагадаймо, 9 лютого російські окупанти тричі порушували режим тиші, також застосувавши дистанційне мінування через безпілотник. 10 лютого в Берліні проходить зустріч політичних радників у Нормандському форматі, на якому заплановано обговорити дипломатичні заходи щодо мирного врегулювання конфлікту на Донбасі.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: війна на сході україни, війна з Росією, донбас, оос, збройні сили україни
В тему