7 Лютого 2022
Новини

Дистанційне навчання: у Рівному вчителька плямкала і сьорбала під час уроку

Дистанційне навчання: у Рівному вчителька плямкала і сьорбала під час уроку

У Рівному батько дев'ятикласниці незадоволений тим, що вчителька буцімто вирішила поснідати під час онлайн-уроку. 

За його словами, педагогиня постійно плямкала та грюкала посудом. Про це інформує "РБК-Україна". 

Після уроку він написав емоційний допис. До того ж, він заявив, що вчителька не пояснила теми уроку, а лише дала "номера параграфів на домашню роботу". Зазначимо, що йдеться про вчительку зі школи за №15.

Як пише РадіоТрек, з ними зв'язалася завучка школи Ірина Верхова. Жінка передала відповідь вчительки на емоційний допис батька.

За її словами, адміністрація школи опитала дітей та вони підтвердили, що урок провели повністю. До того ж, як вона сказала, урок розпочали вчасно, о 8:30. А під час уроку шестеро школярів отримали під час уроку оцінки.

Директорка запевнила, що легко спаплюжити вчителя, а найгірше, що будуть вірити батькам, а не вчителю. Вона додала, що були підведені висновки, виставлені оцінки та чітко визначене домашнє завдання.

"А те, що я "дозволяла" інколи зробити ковток чаю, тому що в мене болить горло після COVID-19, то я – людина, а не робот. Соромно повинно бути вам, людині, яка вважає себе психологом", – відповіла вчителька.

До слова, онлайн-навчання в українських школах знову стало масовим через погіршення ситуації з захворюваністю на COVID-19 та ГРВІ. МОН рекомендувало школам, коледжам та вишам перейти на онлайн-навчання.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: рівне, діти, коронавірус, карантин, школярі, школа, навчання
В тему
^ Наверх