2 Лютого 2022
Новини

Підлітки незабаром зможуть витратити «1000 за вакцинацію»

Підлітки незабаром зможуть витратити «1000 за вакцинацію»
В Україні програму «єПідтримка» розширили для повністю вакцинованих від коронавірусу підлітків 14-18 років.

Про це розповів прем'єр-міністр Денис Шмигаль. Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров уточнив, що гроші можна буде отримати з 7 лютого.

Варто зауважити, що школярі матимуть розширений перелік послуг, на які вони зможуть витрачати гроші за вакцинацію. Тобто, крім спорту, кіно, театрів та подорожей, можна буде купити освітні курси, шкільне приладдя та канцелярські вироби.

За словами Шмигаля, нині працюють над розширенням «єПідтримки»: наприклад, на комунальні послуги. Прем'єр-міністр запевняє, що найближчим часом дозволять вакцинованим людям з інвалідністю І та II групи купувати за гроші з програми ліки.

Нагадаємо, за бустерне щеплення українцям виплатять ще додатково 500 гривень. Гроші можна витратити лише в: книгарнях, спортзалах, наквитки в кіно, театр, музеї, на концерти чи поїздки Україною ? і в такий спосіб підтримати бізнес, який найбільше страждає через карантин. З 24 січнялюди від 60 років сожуть витрачати кошти ще й на ліки. Купувати їх можна як офлайн, так і онлайн.

Також президент Володимир Зеленський анонсував, що протягом лютого грошима «єПідтримки» українцям старше 60 років дозволять сплачувати за комуналку.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: вакцинація, діти, Україна, коронавірус, Надзвичайні події
В тему

Останні матеріали