1 Лютого 2022
Новини

Волинська митниця отримала нового керівника

Волинська митниця отримала нового керівника

Перший заступник начальника Координаційно-моніторингової митниці Микола Татарчук став в.о. начальника Волинської митниці.

Про це повідомила речниця Волинської митниці Валентина Черниш, - пише Суспільне.

Свою роботу Татарчук розпочав 1 лютого. Він в органах Держмитслужби працює на постійній посаді. Як зазначила Валентина Черниш, митник має попередній досвід роботи, на своїй посаді працює в Києві. На нову посаду Миколу Татарчука призначили згідно з наказом Держмитслужби № 115-о «Про покладання виконання обов’язків» від 31 січня 2022 року.

Речниця додала, що оскільки від 28 січня утворилася вакансія на посаду начальника Волинської митниці, а хтось повинен керувати організацією, виплачувати заробітну плату, здійснювати інші розпорядчі функції, то Миколу Івановича Татарчука тимчасово призначили на цю посаду.

Він обійматиме її до того часу, поки на конкурсній основі не призначать нового постійного керівника Волинської митниці. Коли відбудеться конкурс – наразі невідомо.

Нагадаємо, 29 січня стало відомо, що голова Волинської митниці Державної митної служби України Артем Гузь написав заяву на звільнення. Керівником митниці його призначили у червні 2021 року.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Волинь, митниця
В тему