27 Січня 2022
Новини

Розстріл нацгвардійцем товаришів: як почуваються постраждалі

Розстріл нацгвардійцем товаришів: як почуваються постраждалі

Стало відомо, як почуваються постраждалі, яких розстріляв військовий Нацгвардії Артем Рябчук.

 Про їхній стан розповів радник голови МВС Антон Геращенко , - повідомляє Інформатор . 

Хлопець розстріляв 22-річну дівчину. У неї вогнепальне поранення коліна, плеча та одне – у живіт. Постраждала перебуває у лікарні імені Мечникова - лікарі борються за її життя. Вона втратила більше трьох літрів крові.

Ще один військовослужбовець отримав вогнепальне поранення черевної порожнини. Він також перебуває у тяжкому стані. Життя інших двох поранених, за оцінками лікарів, поза небезпекою.

У важкому стані також знаходиться військовослужбовець Нацгвардії, якого доправили до 16-ї міської лікарні. У нього поранення в груди, у стегно та в плече.

Нагадаємо, 27 січня близько 3:40 ночі на території Південного машинобудівного заводу військовий застрелив 5 людей, а ще 5 поранив. Радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко зазначив, що підозрюваним є солдат строкової служби Артем Рябчук, уродженець міста Ізмаїл. За словами радника, мотиви стрілянини поки не відомі. Вогонь нападник відкривав з автомата Калашникова. Він розстріляв караул військовослужбовців Нацгвардії, а також співробітницю заводу «Південмаш». Друга жінка — військова Нацгвардії — була поранена.

У ДБР додали, що відкрили "кримінал" за пунктами 1 та 4 ч. 2 ст. 115 ККУ (умисне вбивство двох або більше людей, вчинене з особливою жорстокістю).

Затримали військового в в передмісті Дніпра - Підгородньому.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: дніпро, нацгвардія, замах на вбивство, вбивство, смерть, лікарня, кримінал
В тему