26 Січня 2022
Новини

Побиття у луцькій школі: проводять розслідування

Побиття у луцькій школі: проводять розслідування

У Луцьку на шкільному стадіоні ліцею №3 побилися учні сьомого та восьмого класів.

Відео бійки опублікували ввечері 25 січня. Нині проводять розслідування причини бійки. Про це у коментарі ІА "Волинські Новини" повідомив керівник департаменту освіти Віталій Бондар.

Як він зазначив, цей факт їм відомий, тому відбувається розслідування в межах чинного законодавства. Залучили працівників поліції, психологічної служби та батьків. За словами Бондаря, вивчається питання, чи був булінг, хто агресор, а хто кривдник

Нагадаємо, біля луцького ліцею, що знаходиться на вулиці Даргомижського, 5 один із хлопців збиває з ніг іншого, а потім жорстоко б’є його ногами по голові. Інші діти спостерігають за бійкою та знімають на телефони. Ніхто з очевидців не намагався розборонити їх.

Як зазначив освітянин, інформацію щодо причини бійки він поки надати не може. Її оприлюднять згодом. У поліції повідомили, що за цим фактом належним чином зареєстрували інформацію.

Сьогодні ювенальні поліцейські проводять перевірку інциденту та всієї наявної інформації. Батьки хлопця, якому наносили удари, написали заяву, однак не бажають притягувати когось до кримінальної відповідальності. На батьків іншого хлопця складуть протокол за ст. 184 КУпАП.

Також можливе притягнення до відповідальності дівчини, яка поширила відео в телеграм-каналі.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: луцьк, Волинь, школярі, школа, кримінал, Відео T1.ua
В тему