21 Січня 2022
Новини

Смертельна аварія на переході в Луцьку: нові деталі

Смертельна аварія на переході в Луцьку: нові деталі

Нові злочини інкримінуватимуть 16-річному лучанину Дмитру Рудюку, який влетів у натовп людей на пішохідному переході біля Там-Таму.

Про це ІА "ВолиньPost" стало відомо з власних джерел. Відомо, що до скоєння смертельної аварії на Соборності підліток застосував балончик із сльозогінним газом та відібрав iPhone.

Також йому інкримінують угон автомобіля, на якому він скоїв аварію. Вітчим Дмитра свідчив про те, що не давав дозволу хлопцю кермувати його машиною. Дії хлопця правоохоронці розцінюють як угон. Тому, ймовірно, найближчим часом йому оголосять нову підозру.

Нині 16-річний винуватець ДТП перебуває під цілодобовим домашнім арештом. Суд обрав йому такий запобіжний захід на 2 місяці від 14 грудня.

Нагадаємо, 12 грудня близько 14:00 в Луцьку на проспекті Соборності неповнолітній на автомобілі Renault Megane, тікаючи від патрульних разом з друзями, влетів у людей, які переходили дорогу на регульованому пішохідному переході на зелений сигнал світлофора, після чого врізався у дерево. Опісля хлопці намагалися втекти з місця події, але їх затримали поліцейські з громадянами.

До слова, втечу від патрульних неповнолітні пасажири знімали під музику на відео та навіть встигали публікувати у соцмережах.

Внаслідок ДТП тілесні ушкодження отримали шестеро людей: у реанімацію потрапила 39-річна лучанка Олена Коломійчук, в лікарні опинився і її 5-річний син, ще четверо жінок отримали забої та переломи і після надання медичної допомоги не госпіталізовувались. 5-річний хлопчик невдовзі одужав і його виписали з лікарні, а його мама, на жаль, померла в лікарні у ніч на 2 січня.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: луцьк, Волинь, аварія, дтп
В тему