20 Січня 2022
Новини

В Україні можна сходити на футбол за «1000 грн за вакцинацію»: які є ще варіанти

В Україні можна сходити на футбол за «1000 грн за вакцинацію»:  які є ще варіанти

В Україні «1000 грн за вакцинацію» можна витратити  не лише на книги та відвідування фітнес-клубу чи театру, а й на квитки на спортивні події – футбольні, хокейні, баскетбольні поєдинки.

"Квитки на домашні матчі СК "Дніпро-1" ви можете придбати за кошти в рамках програми єПідтримка. Для цього при покупці квитків на сервісі Esport вибрати заздалегідь оформлену карту єПідтримка", – повідомила на початку січня прес-служба дніпровського клубу.

Але квитки можна купити не лише на футбольні поєдинки, а й на хокейні та баскетбольні. Крім того, є можливість придбати абонементи, наприклад, на матчі донецького "Шахтаря" або харківського "Металіста-1925".

Як повідомила прес-служба "Шахтаря", пропозиція поширюється на місця у SkyUp Club і діє до 28 лютого. "При номінальній вартості абонементу 1600 грн його можна придбати за 1000 грн", – йдеться у повідомленні.

На сайті Esport також можна купити квитки на матчі ФК "Динамо", ХК "Сокіл", БК "Будівельник" та ін. Щоб розплатитись, потрібно вибрати поєдинок, пройти реєстрацію та натиснути на "Оплата карткою єПідтримка".

Квитки на матчі баскетбольних клубів "Київ-Баскет", "Черкаські Мавпи" та "Прометей" теж можна придбати за "1000 грн за вакцинацію". Придбати їх можна на сайті Ticketsbox.

Квитки або абонементи на матчі "Металіста1925" продаються на сайті клубу. Також вони доступні в сервісі "Интернет-Билет" та клубному додатку.

Як оформити єПідтримку?

  • Відкрити спеціальну картку в одному з банків-партнерів, для цього необхідно стати клієнтом банку;
  • оновити програму Дія;
  • перейти в меню "Послуги" та вибрати єПідтримка;
  • подати заявку та чекати на зарахування коштів.

Українці також можуть витратити "тисячу від Зеленського" на книги, квитки до театрів, кінотеатрів або концертів, квитки на літаки та потяги (тільки в межах країни). А також на абонементи до фітнес-клубів або відвідування спортзалів, а також спортивних заходів.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, коронавірус, вакцинація, гроші, спорт, футбол
В тему