19 Січня 2022
Новини

Дружина Зеленського з дітьми таємно відпочивала на Сейшелах

Дружина Зеленського з дітьми таємно відпочивала на Сейшелах

На початку року Олена Зеленська із дітьми таємно відпочивала на Сейшельських островах.

Про це йдеться у розслідуванні УП.

Як повідомили виданню власні джерела в правоохоронних органах, дружина президента з дітьми та друзями вилетіла рейсом Turkish Airlines 5 січня з Києва до Стамбула, де пересіла на рейс до Сейшелів. 

Зазначаютть, що в цій поїздці родину президента супроводжували співробітники Управління державної охорони.

За публікаціями доньки куми Зеленських, яка також супроводжувала дружину президента в поїздці, журналісти з’ясували, в якому готелі вони зупинилися – це 5-зірковий готель елітної мережі Hilton. 

У ці дні року гостям пропонують зупинитися у віллі з просторою терасою біля моря, що вартує близько $1000 за добу. 

16 січня, згідно з джерелами УП у правоохоронних органах, дружина президента повертається з дітьми через Стамбул до Києва. До слова, до 11 січня Зеленський відпочивав на гірськолижному курорті "Буковель" в Івано-Франківській області.

При поверненні першу леді зустрічали автівки УДО на злітно-посадковій смузі на окремому терміналі міжнародного аеропорту "Бориспіль". 

Вартість супроводу осіб на летовищі становить близько 3500 грн за особу, проте УП дізналася, що заявку на супровід здійснювало Державне управління справами. Тому її могли оплачувати за рахунок коштів державного бюджету.

Журналісти вважають, що поїздку намагалися приховати, про що свідчить декілька обставин. Зокрема, автівки мали оперативні номерні знаки та їхали з порушенням швидкісного режиму.

Окрім того, їх не зупиняли та не перевіряли на в’їзді на режимний об’єкт з державними дачами в Козині під Києвом та на виїзді з терміналу аеропорту.

Нагадаємо, на початку 2020 року Зеленський поїхав відпочивати до Оману, але через збиття іранськими військовими українського пасажирського літак компанії "МАУ" йому довелося перервати відпустку. В листопаді 2021 року він гучно святкував 50-річний ювілей голови Офісу президента Андрія Єрмака в державній резиденції "Синьогора" в Карпатах. Гостей вечірки оперативно доставляли на військових та рятувальних гелікоптерах.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: олена зеленська, володимир зеленський, відпочинок
В тему

Останні матеріали