17 Січня 2022
Новини

«Намагався встати»: у Франківську з дев'ятого поверху випав підліток

«Намагався встати»: у Франківську з дев'ятого поверху випав підліток

В Івано-Франківську зі сходової клітки дев'ятого поверху в мікрорайоні Пасічна впав 17-річний хлопець.

Очевидці повідомили редакції “Галки”, що 16 січня підліток впав спочатку на дах під?їзду, а тоді на землю, після чого намагався самотужки встати на ноги.

“Мій чоловік виходив з під’їзду і почув сильний гуркіт. Впав на дах, а потім на землю… Побіг до нього, ще були очевидці. Одразу допомогли стати йому, кажуть той був у великому шоці й не розмовляв. Будемо сподіватися, що все добре з ним”, – повідомила жінка.

У пресслужбі патрульної поліції підтвердили, що така подія мала місце. О 8:45 дитину забрала карета швидкої медичної допомоги, а на місці події працює слідчо-оперативна група.

Згодом у поліції повідомили, що з вікна сходової клітки впав хлопець 2005 року народження. Він госпіталізований до обласної клінічної лікарні.

Юнак перебуває в реанімаційному відділенні у критичному стані, повідомив Суспільному медичний директор медзакладу Андрій Яворський.

"Медики діагностували у пацієнта травми органів грудної клітки, органів черевної порожнини. Є складна травма хребта. Поки що хлопець в реанімації, але критично важкий", — каже Андрій Яворський.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: івано-франківськ, діти, поліція, кримінал
В тему