12 Січня 2022
Новини

У селі на Волині з будинку викрали 20 тисяч доларів

У селі на Волині з будинку викрали 20 тисяч доларів

В одному із сіл Колківської громади із помешкання викрали 20 тисяч доларів США та ювелірні вироби.

Про це інформує поліції області.

10 січня невідомий взяв ключа, який власниця залишила біля будинку, проник у помешкання та скоїв крадіжку. Жінка звернулася по допомогу до поліції. Оперативники ківерцівської поліції вийшли на слід ймовірного злодія. 12 січня 22-річного мешканця Дубного затримали. Частину викрадених грошей вилучили.

За цим фактом триває досудове розслідування, розпочате за ч. 4 ст. 185 ККУ (крадіжка, вчинена у великих розмірах). Після оголошення рівнянину про підозру йому оберуть запобіжний захід. Санкція цієї статті передбачає 5-8 років позбавлення волі.

Поліція Волині просить відповідальніше ставитися до збереження свого майна, аби уникнути крадіжок. Найперше – надійне місце для схову ключів від вхідних дверей, а ще краще – зробити дублікати для кожного члена сім’ї та носити їх із собою, а не класти «під килимок».

Також наголошують не повідомляти стороннім особам про те, коли вас немає вдома або які цінності зберігаєте в оселі. Обирайте якісні вхідні двері та надійний укомплектований замок.

Не зберігайте у будинку в одному місці значні суми грошей та ювелірні вироби. Виходячи з будинку, зачиняйте двері, всі вікна та кватирки.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Волинь, крадіжка, кримінал
В тему