9 Січня 2022
Новини

У Луцьку запрошують на традиційний фестиваль «Різдвяні піснеспіви»

У Луцьку запрошують на традиційний фестиваль «Різдвяні піснеспіви»

У Луцьку 19 січня відбудеться традиційний фестиваль «Різдвяні піснеспіви». Початок заходу о 12 годині.

Метою фестивалю є розвиток та популяризація національних різдвяних традицій, звичаїв і обрядів, пошук нових різдвяних пісенних творів з волинським колоритом, збагачення репертуару творчих колективів та підвищення їхньої виконавської майстерності, інформують на сайті міської ради.

До участі у фестивалі «Різдвяні піснеспіви» запрошуються хорові колективи релігійних конфесій, творчі колективи установ культури, навчальних закладів, громадських організацій та підприємств громади, родинні колективи.

У програму виступів учасників можуть бути включені колядки, щедрівки, різдвяні дійства, православна хорова музика композиторів-класиків, церковна православна хорова музика, авторські твори на різдвяну тематику. Тривалість виступу становить до 15 хвилин.

Анкети-заявки про участь у фестивалі можна подавати до 10 січня на електронну адресу fedchiklec@ukr.net  з поміткою «Фестиваль «Різдвяні піснеспіви».

За додатковою інформацією можна звертатись до художнього керівника Палацу культури міста Луцька Тетяни Лець за телефоном 0954141888.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Волинь, луцьк, луцька міська рада, фестиваль, Різдво
В тему

Останні матеріали