8 Січня 2022
Новини

На Закарпатті мати вигадала історію про дитину на смітнику, щоб приховати вагітність доньки

На Закарпатті мати вигадала історію про дитину на смітнику, щоб приховати вагітність доньки

На Закарпатті 16-річна дівчина народила дитину. Відтак її мати  вирішила приховати це, вигадавши історію.  

Про це повідомляє Закарпатський територіальний центр екстреної медичної допомоги.

Подія сталася на Різдво. "7 січня о 16.33 на диспетчерський пульт Закарпатського територіального центру екстреної медичної допомоги надійшов виклик із одного з сіл Іршавщини – жінка схвильовано розповідала, що знайшла на смітнику новонароджену дитину. Бригада № 907 у складі фельдшерки та водія миттєво прибула на місце події", - розповіли у центрі.

Жінка, яка викликала "швидку", провела медиків до своєї хати і  пояснила, що коли виносила сміття - нібито знайшла немовля у картонній коробці.

Утім медики одразу помітили, що немовля було переодягнуте і, на диво, спокійне.

Фельдшерка оглянула дитинку, обробила пуповину і звернула увагу на низку розбіжностей у розповіді жінки. Згодом прибула й поліція, яка і розібралася, як все було насправді.

Як виявилося, історію із знахідкою на смітнику немовляти жінки вигадала, щоб приховати пологи своєї неповнолітньої доньки.

"16-річна дівчина народила ще зранку 7 січня, але через побоювання осуду односельців родина вирішили розіграти "виставу" із знахідкою на смітнику", - повідомили у центрі.

Наразі молода мати і її донька перебувають у Іршавській районній лікарні та почуваються добре.

Нагадаємо, у Закарпатській області 11-річну породіллю та її немовля планують вилучити з родини та поселити до обласного соціального центру матері та дитини.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, закарпаття, пологи, підлітки
В тему