2 Січня 2022
Новини

У селищі на Волині згоріла пенсіонерка

У селищі на Волині згоріла пенсіонерка

У Маневичах у дерев’яному житловому будинку 1 січня о 05:25 в пожежі загинула жінка.

Протягом першої доби 2022 року рятувальники підрозділів ГУ ДСНС у Волинській області ліквідували чотири пожежі. На гасінні половини з них активно працювали вогнеборці команд місцевої пожежної охорони. Про це інформує пресслужба ДСНС Волині.

1 січня о 4:56 надійшло повідомлення про пожежу в смт Луків Ковельського району – зайнялась дерев’яна господарська споруда. Для гасіння пожежі на місце події прибула місцева пожежна команда, відділення рятувальників із 17-ї ДПРЧ селища Турійськ. Спільними зусиллями пожежу ліквідували о 6:21. Причина пожежі – необережне поводження з вогнем невстановлених осіб.

1 січня о 05:25 до служби 101 надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яному житловому будинку в Маневичах. До місця події вже за 6 хвилин прибула чергова варта 13-ї ДПРЧ ГУ ДСНС у Волинській області, команди місцевої пожежної охорони сіл Прилісне та Сойне. Рятувальники включились в захисні апарати на стисненому повітрі та зайшли всередину задимленого будинку для пошуку господарки, однак врятувати її було вже неможливо – жінку 1933 року народження виявили в одній кімнат без ознак життя.

На гасіння пожежі було подано загалом три водяних стволи. Імовірна причина пожежі – несправність пічного опалення.

О 08:54 вогнеборці 18-ї ДПРЧ смт Іваничі виїхали для гасіння пожежі в цегляному житловому будинку на вулиці Незалежності. Їх на допомогу прибули вогнеборців з 5-ї ДПРЧ м. Нововолинська.

Пожежа виникла в одній з кімнат, її вдалось оперативно приборкати двома водяними стволами, рятувальники працювали в складі ланок газодимозахисної служби. Імовірна причина пожежі – коротке замикання електромережі.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: пожежа, Волинь, пенсіонери
В тему