29 Грудня 2021
Новини

Скумбрія по 8 грн: Зеленська прокоментувала обмовку

Скумбрія по 8 грн: Зеленська прокоментувала обмовку

Перша леді Олена Зеленська під час етеру на "Сніданок з 1+1" розповіла журналістам, що купує скумбрію "по 8 гривень за кілограм".

Це сталося 29 грудня під час розповіді про інформаційну кампанію зі здорового харчування. Зеленська розповідала про їжу на столі у їхній родині. Вона зазначила, що вони часто їдять скумбрію.

"Самі купили, самі приготували прості продукти. Хек коштував... це була заморожена скумбрія, з якої можна приготувати безліч чудових страв. Вона коштує 8 гривень за кілограм... Так, ми їмо ", – розповіла Зеленська.

Пізніше в інстаграмі вона сказала, що обмовилася та мала на увазі ціну за 100 грам.

"До речі, під час ефіру, даруйте, обмовилася: морожена скумбрія коштує в середньому 8 гривень за 100 грамів. Дякую глядачам за те, що уважно дивитесь ефір, особливо о 7 ранку", – заявила Зеленська.

До слова, раніше нардеп від "Слуги народу" Микола Тищенко зганьбився. Він розповів, що зазвичай купує на Бессарабському ринку в центрі Києва гречку за 12 грн, а сало — за 50 грн. Депутат також розповів, що «останній раз купував яловичину за ціною від 50 до 70 грн за кілограм».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: олена зеленська, гроші, їжа, ціни
В тему

Останні матеріали