0 0000
Новини

Журналіста t1.ua ледь не затримали замість Тиводара

Журналіста t1.ua ледь не затримали замість Тиводара

Співробітники правоохоронних органів зажадали від кореспондента "t1.ua" видалити фотографії затримання невідомого чоловіка.

Інцидент стався біля торгового центру "Гостинець" перед затриманням голови громадської організації "Варта Порядку" Олександра Тиводара.

Кореспондент прийшов, щоб зробити кілька фото, а також з'ясувати, що відбувається. Правоохоронці підійшли до журналіста, та зажадали, щоб він видалив всі зроблені знімки, і заявили, що "відвезуть із собою", якщо він цього не зробить. На заяву кореспондента, що він просто робить свою роботу, правоохоронці сказали, що "їм все одно".

Пізніше співробітники СБУ сіли в авто і поїхали на затримання Олександра Тиводара. За повідомленням очевидців вони їхали на проспект Перемоги, де сталось затримання, не зупиняючись на червоне світло, при цьому не включали ніяких попереджувальних сигналів. В районі "Порт-сіті" це ледь не призвело до аварії.

Нагадаємо, що затримання Олександра Тиводара сталось у Луцьку на проспекті Перемоги, 8 серпня.

Пізніше в прокуратурі Волинської області пояснили, що лідера громадського руху "Варта порядку" затримано за підозрою в незаконному стеженні і зборі інформації про окремих осіб.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь
В тему