0 0000
Новини

Відомий актор втік з орендованої квартири, не заплативши шаленого боргу

Відомий актор втік з орендованої квартири, не заплативши шаленого боргу

Здавалося б, після того, як світ облетіли новини, що зірка кіно Джонні Депп став банкрутом (актор розтринькав свої нечувані статки і живе на кредити), дивуватися вже нічому. Але зірки завжди дають привід подивуватися їхнім примхам або способу життя.

 

Ось і Міккі Рурк, виявляється, не може дозволити собі орендованої квартири: голлівудський актор був змушений з'їхати з апартаментів, які він орендував в нью-йоркському районі Трайберіка, через борги з квартплати.

Актор три місяці не платив за оренду, і тепер загальна сума його заборгованості дорівнює 30 тисячам доларів. Керуюча компанія Crosstown Realty Holdings подала на 64-річного Рурка в суд і вимагає повністю відшкодувати збиток.

Але і це ще не все! Як повідомляє Daily News, Міккі не просто з'їхав, не заплативши, але ще і залишив після себе безлад. У стінах житла – дірки, а на стелі залишилася вмонтована ним світломузична установка в стилі диско. За попередніми підрахунками, ремонт апартаментів обійдеться їхнім власникам в 10 тисяч доларів.

Втім Міккі – завзятий боржник. Після фільму «Рестлер», в якому він у 2008 році знявся в головній ролі, йому вдалося поправити фінансове становище – принаймні, як він заявляв, розплатитися з боргами.

Побачивши дірки в його кишені, кидають Рурка і довгоногі моделі-подружки. Список у актора донжуанський, тільки жодна дівчина довго з ним не затримується. Кілька років тому актриса Наталя Лапіна, у якої був роман з Рурком, зізнавалася:

– Мені подобалося проводити з ним час, він, можна сказати, божевільний в хорошому сенсі цього слова. Просто в якийсь момент я втомилася від його способу життя – «секс, наркотики і рок-н-рол». У нього грошей особливо не було. Все прогуляв. Міккі мені зізнався, що над ним висить борг – близько мільйона доларів. Його агент давав Міккі в місяць невелику суму як аванс. І то тому, що Рурк сам його про це просив. Міккі багато грошей прогулював, тому і в кишенях у нього порожньо. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему