14 Грудня 2021
Новини

У Києві в тролейбусі чоловіка поранили ножем у груди

У Києві в тролейбусі чоловіка поранили ножем у груди

У Києві в Оболонському районі пасажира тролейбуса чоловік ударив ножем у груди.

Поранений зробив зауваження щодо спроби крадіжки, - повідомляє поліція Києва.

Відомо, що 14 грудня правоохоронці отримали повідомлення від чоловіка, що на вулиці Маршала Тимошенко невідомий поранив його ножем. За вказаною адресою терміново виїхали медики та слідчо-оперативна група Оболонського управління поліції.

Постраждалим виявився пасажир тролейбуса. Він розповів , що помітив, як невідомий намагався поцупити гаманець у жінки, і зробив йому зауваження. В результаті між чоловіками стався конфлікт, у ході якого зловмисник дістав ножа та вдарив потерпілого в груди, після чого втік.

Оперативники встановили особу нападника та його місцеперебування. Зловмисника затримали за ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився 30-річний киянин, раніше судимий за крадіжки, пограбування та завдання тяжких тілесних ушкоджень.

Окрім того, під час обшуку в помешканні фігуранта виявили 6 ножів та кілька балончиків сльозогінної дії. Все вилучене направили на відповідну експертизу.

Слідчий Оболонського управління поліції за процесуального керівництва окружної прокуратури повідомив фігуранту про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 296 ККУ – хуліганство. Санкція статті передбачає до семи років позбавлення волі. Найближчим часом районний суд обере зловмиснику запобіжний захід.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: київ, напад, поліція, громадський транспорт
В тему