13 Грудня 2021
Новини

Відоме ім'я підлітка, який збив людей на переході в Луцьку

Відоме ім'я підлітка, який збив людей на переході в Луцьку

16-річним хлопцем, який був за кермом автомобіля Renault Megane та збив 5 людей на переході в Луцьку, виявився місцевий мешканець Дмитро Рудюк.

Про це пише ІА Волинські Новини, якому повідомили власні джерела.

Нагадаємо, в Луцьку 12 грудня близько 14 години біля "ТАМ-ТАМу" сталася страшна аварія, внаслідок якої постраждало п’ятеро осіб. Підліток забрав автомобіль вітчима, який на момент ДТП був за кордоном.

В аварії постраждали лучанка 1982 народження та її п’ятирічний син.

39-річна жінка - у тяжкому стані в реанімації Волинської обласної клінічної лікарні, а дитину госпіталізували у реанімаційне відділення Волинської обласної дитячої лікарні із діагнозом закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, забійна рана лобної частини голови та садна носа.

Також у результаті інциденту травми отримали: підприємиця 1993 року народження (забій ноги), 36-річна доцентка кафедри правознавства ЛНТУ (забій гомілки) та 41-річна вихователька (перелом кісток стопи). Усі вони після огляду медиками та надання допомоги лікуються амбулаторно.

Сам водій тілесних ушкоджень не отримав.

До слова, раніше ми повідомляли, що неповнолітній водій автомобіля Renault Megane втікав від патрульних та наїхав на чотирьох пішоходів, що перетинали проїжджу частину по регульованому пішохідному переході на зелений сигнал світлофора, після чого врізався у дерево. Після зіткненнянеповнолітні керманич і двоє пасажирів намагались втекти з місця події, але їх затримали поліцейські з громадянами.

Варто зауважити, що підліткі знімали відео втечу від патрульних та навіть встигали публікувати у соцмережах.

Нині відкрили "кримінал" за ч.2 ст.286 ККУ. 16-річного керманича поміщено в ІТТ. Вирішується питання про оголошення йому підозри. За порушення ПДР, що спричинило тяжкі тілесні ушкодження, йому загрожує позбавлення волі від трьох до восьми років.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: луцьк, Волинь, аварія, дтп
В тему