9 Грудня 2021
Новини

ДТП на Чернігівщині: Кабмін створив комісію щодо розслідування аварії

ДТП на Чернігівщині: Кабмін створив комісію щодо розслідування аварії

Для розслідування аварії, у якій біля села Брусилів загинули 13 людей, уряд створив комісію.

Звіт про результати Кабінет міністрів очікує до 31 січня 2022 року, - пише 24 канал

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль зауважив, що після цього звіту вирішать, як підвищити безпеку на дорогах. Комісію очолив заступник міністра інфраструктури Мустафа Найєм, заступником якого став голова Укртрансбезпеки Євген Зборовський. Також до складу комісії увійшли ще 4 представники установи і 2 від Мінінфраструктури.

Загалом комісія складається із 14 людей. Участь в розслідуванні також беруть по одному представнику Нацполіції, Укравтодору, МОЗ, ДСНС та Чернігівської облдержадміністрації.

Основне завдання комісії – встановити причини ДТП з тяжкими наслідками.

Нагадаємо, в автобус "Чернігів – Сосниця" 7 грудня влетіла вантажівка DAF, що виїхала на зустрічну смугу. Жертвами стали жителі міста Борзна Ніжинського району та сусідніх сіл. Більшість пасажирів від удару викинуло на дорогу, а решту – затиснуло в маршрутці.

Керівник прокуратури Чернігівської області Сергій Василина заявляв, що ймовірною причиною аварії могли стати погодні умови. Є питання до стану дорожнього покриття та служб, які обслуговують дорогу. Крім того, фахівці перевірять технічний стан маршрутки. У фури, яка в'їхала у маршрутку, могли бути проблеми з колесами. 8 грудня на Чернігівщині оголошували день жалоби за загиблими.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: чернігів, аварія, дтп, смерть, кабінет міністрів
В тему