4 Грудня 2021
Новини

На Хмельниччині нелюд катував дітей розпеченою кочергою

На Хмельниччині нелюд катував дітей розпеченою кочергою

На Хмельниччині суд засудив 38-річного чоловіка до 4 років перебування у в'язниці. Він катував своїх дітей розпеченою кочергою.

За публічного обвинувачення Кам'янець-Подільської окружної прокуратури суд визнав місцевого жителя винним у катуванні малолітніх дітей.

Відповідно до вироку Дунаєвецького районного суду, жителя Хмельниччини засудили до 4 років позбавлення волі з 5 можливих передбачених цією статтею закону.

За інформацією слідства, у травні 2021 року чоловік змусив 6-річну доньку та 8-річного сина роздягнутись, а потім бив та обпікав їх розпеченою кочергою.

Завдяки спостережливості та оперативним діям працівників школи у дітей помітили тілесні ушкодження. Їх негайно забрали у горе-батька.

У прокуратурі зазначили, що діти були настільки налякані, що не відразу розповіли правду. А коли поділилися своїм болем, то боялись повертатись додому.

З численними опіками їх відразу ж госпіталізували до лікарні та передали під нагляд органів опіки й піклування. Психологічний стан дітей трохи покращився.

Наразі вирішують питання про позбавлення кривдника батьківських прав.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, хмельницький, кримінал, суд
В тему