1 Грудня 2021
Новини

Вперше в цьому сезоні: на дорогах Волині працювала снігоочисна техніка

Вперше в цьому сезоні: на дорогах Волині працювала снігоочисна техніка

На дорогах Волині в ніч на 1 грудня працювала снігоприбиральна техніка: 18 спецмашин і механізмів дорожніх підприємств-підрядників.

Про це заступник керівника Служби автомобільних доріг області Юрій Ришкевич розповів Суспільному.

Він зазначив, що сніжити в регіоні почало ввечері 30 листопада. Тому, за його словами, 11 машин розчищали дорогу держзначення у напрямках: Ковель, Володимир-Волинський на Жовкву, М-07 на межі Рівненської області – Маневичі-Ковель-Любомль в напрямку на "Ягодин", – зазначив Юрій Ришкевич.

Ришкевич повідомив, що найбільше засніжило на дорозі Н-22 Устилуг-Луцьк-Рівне на ділянці Луцьк на межі з Рівненською областю. Заступник керівника Служби автомобільних доріг каже: там розчистили та посипали соляною сумішшю 35 кілометрів доріг.

"Цьогоріч на розчищення автошляхів області у бюджеті запланували 40 млн грн, минулого року витратили орієнтовно 35 млн грн, — розповів Юрій Ришкевич.

Найближчими днями по області варто очікувати вітряну погоду з дощем і мокрим снігом, а також перепадами температури повітря від мінусових позначок вночі до плюсових вдень. На автошляхах можлива ожеледиця, — розповів черговий синоптик Волинського гідрометеоцентру Василь Климюк.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Волинь, дороги, сніг
В тему