Японський кухар Томіхіса Ота який працює в ресторані Kanazawa, винайшов морозиво, яке не тане.
Він повідомив, що морозиво вийшло випадково, однак тепер рецепт користується великим попитом.
Як розповів сам кухар, він додав у морозиво рідину з залежалої полуниці, через це морозиво стало набувати більш пружну і щільну текстуру, від чого перестало танути на спеці.
![](https://t1.ua/prm_mat/budmaister.jpg)
![](https://t1.ua/prm_mat/budmaister_mob.jpg)
У свою чергу адміністрація ресторану вирішила перевірити, чи це дійсно правда, на морозиво направили різні потоки гарячого повітря, але навіть після таких дій морозиво стало танути тільки через 5 хвилин.
Незвичайні ласощі вже внесли в меню ресторану, де його купують. Поліфенол, який є в складі ягоди, не тільки допомагає робити морозиво не танучим, але ще і сприяє в боротьбі з онкологічними захворюваннями.
Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.