24 Листопада 2021
Новини

На Волині хлопець пограбував та намагався зґвалтувати пенсіонерку

На Волині хлопець пограбував та намагався зґвалтувати пенсіонерку

У селі Тур Ковельського району 21-річний хлопець увірвався в будинок пенсіонерки, вкрав гроші та намагався її зґвалтувати.

Про це пише ІА Волинські Новини.

Подія трапилася 22 листопада, хлопець наніс пенсіонерці тілесні ушкодження та заволодів грошовими коштами. На місце події викликали слідчо-оперативну групу. Поліцейські оперативно встановили особу нападника. Ним виявився місцевий житель.

Інформацію підтвердили у пресслужбі ГУНП у Волинській області. Правоохоронці зазначили, що дійсно вночі, 22 листопада, зловмисник навідався до будинку 84-річної пенсіонерки, жительки Ратнівщини. Чоловік розбив вікно у помешканні та, застосовуючи насильство, відібрав у жінки гроші.

Згодом він витягнув пенсіонерку на вулицю та намагався зґвалтувати її, однак заявниця почала відбиватися від кривдника і кликати на допомогу. Не довівши свої злочинні наміри до кінця, нападник втік.

Працівники поліції Ратнівщини оперативно встановили, що кримінальне правопорушення скоїв 21-річний односелець постраждалої. Його затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі за процесуального керівництва прокуратури повідомили затриманому про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 2 ст. 186 та ст. 15 ч. 1, ст. 152 Кримінального кодексу України. Мова йде про грабіж та замах на зґвалтування.

Сьогодні, 24 листопада, суд, за клопотанням слідчого, обиратиме йому запобіжний захід – тримання під вартою.

Підозрюваному загрожує, зокрема, до шести років позбавлення волі. Слідство триває.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: згвалтування, поліція, Волинь, пограбування
В тему