23 Листопада 2021
Новини

На Волині побільшало COVID-хворих серед дітей

На Волині побільшало COVID-хворих серед дітей

На Волині діти почали частіше хворіти коронавірусом: як немовлята, так і підлітки.

Як розповіла головна державна санлікарка області Наталія Янко, за останній тиждень спостерігається ріст захворюваності і серед дитячого населення – на 9%, - пише ІА "Волинські новини".

За її словами, щодня вони отримують повідомлення про 50-80 нових випадків серед дітей віком від кількох днів до 17 років.

"Учора захворіли 75 дітей, із них 12 дітей із неорганізованих колективів, 6 вихованців закладів дошкільної освіти, 52 школярів, п’ять студентів закладів середньої освіти. Усього з початку епідемії захворіли понад 6000 дітей в області», – сказала Янко.

Санлікарка області зазначила, що, незважаючи на запровадження на Волині дистанційного навчання, серед учнів і працівників загальноосвітніх шкіл продовжують реєструвати випадки захворювання на COVID-19.

«Наразі продовжують хворіти 266 школярів і 140 працівників шкіл у 154 закладах освіти. Найбільше таких випадків захворювання зареєстровано в Луцьку, Ковелі, Камінь-Каширському та Луцькому районах. Понад 1000 учнів і понад 50 осіб із числа персоналу – на самоізоляції», – сказала Наталія Янко.

Нагадаємо, протягом попередньої доби на Волині зареєстрували 571 новий випадок коронавірусної хвороби. Померли 25 людей.

Наталія Янко звернула увагу, що 95% нових захворілих – це невакциновані волиняни.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Волинь, коронавірус, Надзвичайні події, діти
В тему