23 Листопада 2021
Новини

За скільки мільйонів продали приміщення луцької книгарні «Освіта»

За скільки мільйонів продали приміщення луцької книгарні «Освіта»

У Луцьку приміщення книгарні «Освіта», що знаходиться на проспекті Волі, 8, на аукціоні продали за 16,112 мільйона гривень.

Це майже утричі дорожче від стартової ціни. Торги, в яких взяли участь 14 учасників, відбулися 23 листопада, - повідомив Луцький міський голова Ігор Поліщук.

Стартова ціна лоту була 5,567 мільйона гривень, але під час торгів вона виросла майже утричі.

Переможець - ТОВ «Окфест» з Івано-Франківська. За словами мера міста, якщо переможець підпише договір, кошти від продажу в сумі 16,112 мільйона надійдуть до бюджету міста. Якщо ж переможець відмовиться, договір укладуть з другим учасником торгів, підприємцем Анатолієм Саско, який запропонував 15 мільйонів гривень.

Нагадаємо, у грудні 2020 року майнова комісія Волинської обласної ради ініціювала звернення щодо передачі книгарні «Освіта» у комунальну власність Луцька. Рішення про приватизацію цього об’єкта депутати міської ради ухвалили під час сесії у серпні 2021 року. Приміщення розміщене в кутовій частині 4-поверхового житлового будинку з фасадним виходом на центральний проспект міста. Загальна площа – 174,4 кв м.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: освіта, книги, гроші
В тему