20 Листопада 2021
Новини

Хакери «зламали» Facebook-сторінку Ігоря Палиці

Хакери «зламали»  Facebook-сторінку Ігоря Палиці

Невідомі  отримали доступ до Facebook-сторінки народного депутата, лідера партії «ЗА Майбутнє» Ігоря Палиці. Відтак вони видалили останній пост про реприватизацію облгазів, яку ініціювала партія в регіонах і на всеукраїнському рівні.

«Я розумію, що це дуже не подобається їх власникам, які заробляють шалені гроші на постачанні газу українцям за завищеними тарифами. Звичайно, у них є кошти на хакерів та інші незаконні методи впливу, але нас це не зупинить. Бо нас підтримують люди та місцева влада по всій Україні.

Ми вже подали звернення до Генерального прокурора з вимогою перевірити законність приватизації облгазів. Паралельно наші представники в місцевих радах готують документи для участі в судах для повернення їх у комунальну власність. Упевнений, що ми переможемо.

Що стосується безпосередньо «зламу» моєї сторінки – наразі ми розбираємося зі службою підтримки Facebook», – йдеться у дописі Ігоря Палиці.

Нижче публікуємо видалений пост:

«Працюємо над реприватизацією облгазів, що були розпродані за копійки в часи Януковича. Наприклад, «Волиньгаз» був приватизований за 24,3 млн грн. Лише за минулий рік його власники заробили більше 20 млн грн.

І така ситуація в усіх областях. «Сумигаз» проданий за 15,6 млн грн, «Житомиргаз» – за 9,7 млн грн, «Вінницягаз» – узагалі за 1,5 млн грн. Їх власники заробляють надприбутки на людях, встановлюючи захмарні тарифи на тепло.

Влада регулярно заявляє про незаконність приватизації, але вже понад 10 років усі справи спускаються на гальмах. Тому ми беремо ініціативу на себе.

Реприватизація облгазів почнеться з регіонів. Наша команда в Луцькій міській раді вже запустила цей процес – правоохоронним органам надіслані офіційні запити з вимогою надати вичерпну інформацію про приватизацію «Волиньгазу». Упевнений, що скоро до нашої ініціативи приєднаються представники місцевого самоврядування з інших областей.

На всеукраїнському рівні наша депутатська група у Верховній Раді звертається до Генерального прокурора з вимогою надати правову оцінку законності продажу облгазів за копійки у 2012 році. Стратегічні підприємства мають працювати в інтересах України та її громадян, а не приватних компаній!»

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Волинь, ігор палиця, facebook, волиньгаз
В тему