10 Листопада 2021
Новини

Володіє мільйонами: депутат сільради на Рівненщині задекларував 124 біткоїни та акції Tesla

Володіє мільйонами: депутат сільради на Рівненщині задекларував 124 біткоїни та акції Tesla

Депутат Вирівської сільської ради на Рівненщині Володимир Пачесний вказав у своїй електронній декларації мільйонні суми готівкою та на рахунку в банку, дорогі годинники та шуби дружини, а також 500 акцій корпорації Tesla та 124 біткоїни. Маловідомий раніше депутат сільради тепер вважається одним з найбагатших серед колег-депутатів області.

Електронну декларацію 36-річний підприємець Володимир Пачесний подав у липні, вказавши статки за 2019 рік. Оскільки він не є відомою людиною на Рівненщині й балотувався до сільської ради, на його декларацію тоді ніхто не звернув уваги. 

Згідно з декларацією про доходи, депутат Володимир Пачесний зареєстрований і мешкає у селі Гвоздавка Друга Любашівського району Одеської області, а його дружина Ірина Сергейчук з доньками Кірою та Риммою мешкають у Клесові на Рівненщині, неподалік якого розташоване село Вири. Однак власне житло дружина має не у Клесові, а у селі Бармаки, що у передмісті Рівного. Жодного іншого житла, ні власного, ні родини, Володимир Пачесний у своїй декларації не вказав.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: декларація, гроші
В тему

Останні матеріали