8 Листопада 2021
Новини

На Волині щодня перевірятимуть заклади на дотримання карантину

На Волині щодня перевірятимуть заклади на дотримання карантину

На Волині різноманітні заклади перевірятимуть на дотримання правил карантину і «червоної» зони.

Для цього 8 листопада створили дві обласні групи із фахівців певних служб, - пише ІА "ВолиньPost" з посиланням на брифінг Волинської ОДА.

Заступниця голови Волинської ОДА Людмила Тимощук розповіла, що до складу груп увійшли працівники апарату держадміністрацій, поліцейські, фахівці Держпродспоживслужби і обласного центру контролю та профілактики хвороб.

«Сьогодні вони поїхали в «Епіцентр» і мають, наскільки мені відомо, поїхати з перевіркою в розважальний центр «Адреналін». У них є складений графік, відповідно до якого і відбуватимуться перевірки», – розповіла посадовиця.

За її словами, такі перевірки будуть щоденними.

За недотримання вимог працівниками певного закладу, зауважила Людмила Тимощук, відповідальність несе керівник. Штраф – від 17 до 34 тисяч гривень.

Нагадаємо, 8 листопада на Волині почав діяти червоний рівень епідемічної небезпеки. Це означає, що на території області мають діяти певні обмеження.

Зокрема, вхід у торгово-розважальні центри, кафе, бари, кінотеатри, салони краси тощо можливий лише за наявності у відвідувачів «зеленого» COVID-сертифікату, цифровий сертифікату про негативний результат тесту на коронавірус чи про одужання. Більше того, у 100% персоналу цих закладів теж повинні бути вказані документи.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Волинь, коронавірус, карантин, Надзвичайні події
В тему