8 Листопада 2021
Новини

Правоохоронці викрили ділків, які переправляли до Польщі нелегалів

Правоохоронці викрили ділків, які переправляли до Польщі нелегалів

Поліція Волині припинила один із каналів незаконного переправлення осіб через кордон. 

Про це повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області.

Під час досудового розслідування, розпочатого за ч. 3 ст. 332 (незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України встановлено, що два громадянина України, жителі м. Києва та Київської області, організували незаконне переправлення з території України до Республіки Польща громадянина Сирії за грошову винагороду.

Правоохоронці провели санкціоновані обшуки у помешканнях фігурантів, під час яких виявили та вилучили речові докази по справі: банківські картки, мобільні телефони, ноутбуки, флеш-накопичувачі, стільникові картки різних операторів зв’язку, копії документів іноземних громадян, чорнові записи тощо.

Фігурантам кримінального провадження оголосили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 3 ст. 332 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від семи до дев'яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна. Триває слідство.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: поліція, Волинь, українці у польщі, польща
В тему