5 Листопада 2021
Новини

У гуртожитку КПІ студент встановив камеру в жіночій душовій

У гуртожитку КПІ студент встановив камеру в жіночій душовій

У Києві в гуртожитку № 7 Київського політехнічного інституту в жіночому душі знайшли камеру. 

Відомо, що її встановив студент другого курсу. Він зняв своє обличчя, коли тестував камеру. Про це повідомила нардепка Інна Совсун.

Вона зазначила, що камеру знайшла одна зі студенток, поліція взялася за розслідування справи.

До слова, повідомляють, що другокурсник встиг записати кілька відео.

За словами депутатки, завідувачка гуртожитку спочатку обіцяла тримати справу на контролі, а тепер закликає дівчат, які хочуть написати колективну заяву, «заспокоїтися».

Комендантка звинувачує студенток у тому, що вони більше цікавляться матеріальною компенсацією, ніж покаранням. Але у коментарі ЗМІ комендантка сказала, що не перешкоджає слідству і навіть сама викликала поліцію. Вона переживає, що якщо справа набуде широкого розголосу через заведену кримінальну справу, студенти влаштують порушнику «самосуд». За її словами, хлопець у п’ятницю поїхав додому і після цього не повертався в гуртожиток.

До речі, Совсун заявила, що відправить депутатське звернення, щоб добитися розслідування, зокрема і щодо дій коменданта гуртожитку. На її думку, студента мають як мінімум відрахувати, а адміністрація має вибачитися перед студентками за те, що таке в принципі стало можливим.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: київ
В тему