4 Листопада 2021
Новини

На Волині на хабарі в 10 000 грн затримали командира військової частини

На Волині на хабарі в 10 000 грн затримали командира військової частини

На Волині викрили командира військової частини, який вимагав хабар за безперешкодне укладення контракту про проходження військової служби та призначення на посаду.

Його затримали за ч. 3 ст. 368 КК України. Це стало можливим за процесуального керівництва Волинської спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Західного регіону.

За даними слідства, вказаний військовослужбовець отримав 10,5 тис грн за видачу та надання рекомендаційного листа (відношення), безперешкодне укладення контракту про проходження військової служби та подальше призначення місцевого мешканця на посаду в цю ж військову частину.

Слідчі та процесуальні дії тривають. Вирішуються питання щодо повідомлення йому про підозру, обрання запобіжного заходу та відсторонення від посади.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі Головного управління Національної поліції у Волинській області за матеріалами та спільно з оперативними співробітниками Управління стратегічних розслідувань у Волинській області ДСР Національної поліції України.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Волинь, хабар, кримінал
В тему