2 Листопада 2021
Новини

Колишня дружина лучанина Анатолія Тимощука звинуватила його в контрабанді та зв’язках із «ДНР»

Колишня дружина лучанина Анатолія Тимощука звинуватила його в контрабанді та зв’язках із «ДНР»

Лучанин, ексгравець «Шахтаря» та збірної України Анатолій Тимощук вивіз до Росії контрабанду ікон та отримав грамоту «ДНР».

Про це в інтерв'ю FanDay розповіла колишня дружина футболіста Надія Навроцька. Пише про це НВ.

Вона заявила, що Тимощук контрабандою вивіз ікони в Росію і зараз вони знаходяться у підвалі його квартири у Санкт-Петербурзі.

«Тимощук зайнявся контрабандою в особливо великому розмірі – близько 10 млн євро. Він вивіз ікони до Росії. Він колись розповідав, що це українське надбання і таке інше», — розповіла Навроцька.

Надія додала, що таку цінність не можна вивозити з України, проте Тимощуку це вдалося зробити через зв’язки.

«В Україні, якщо є бабки та "вирішили" за спиною, то можна все – і кордон відкрити на мільйони, і вивезти все, що хочеш. У нас правила та закони лише для простих людей. А з Донецька теж Тимощук вивіз через свої зв’язки наше майно, все, що міг, до Росії. А чому б і ні? У перші роки війни Тимощук одержав навіть якусь грамоту від керівництва ДНР», – додала ексдружина Тимощука.

Навроцька також висловила впевненість, що Тимощук не збирається повертатися в Україну.

«Туди в Росію вітер йому якось дме сильніше, а він за вітром», – підсумувала Надія.

Тимощук працює в Зеніті з 2017 року. За російський клуб він виступав також під час кар'єри гравця. У складі збірної України Тимощук зіграв 144 матчі. Тимощук є асистентом головного тренера пітерського «Зеніта». Під час кар'єри футболіста півзахисник зіграв за «Зеніт» 150 матчів, забив 18 м'ячів і віддав 3 асисти.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: війна на сході україни, спорт
В тему