1 Листопада 2021
Новини

На Київщині в бізнесмена на очах викрали пів мільйона гривень

На Київщині в бізнесмена на очах викрали пів мільйона гривень

У Київській області двоє мешканців Кривого Рогу видавали себе за заможних інвесторів і грабували бізнесменів.

Грабіжники приїжджали до бізнесменів або забудовників та викрадали готівку з їхніх автомобілів, - інформує начальник ГУНП у Київській області Андрій Нєбитов.

Як він зазначив, один з таких інцидентів стався у селі Халеп’я Обухівського району. Зловмисники на автомобілі Range Rover приїхали до фермера, який проводив ремонтні роботи на території господарства. Своє авто вони припаркували поруч із автомобілем господаря так, щоб зручно та непомітно викрасти готівку.

Поки один із зловмисників розмовляв з підприємцем та пропонував вигідні інвестиції, інші двоє викрадали гроші.

В результаті вони викрали у фермера 250 тис. грн і 7 тис. дол. США.

Зазначається, що зловмисники, щоб їх було важко вирахувати, приїжджали до потерпілих на різних авто та вдавалися до заходів конспірації, зокрема, використання різних номерних знаків.

Правоохоронці вирахували транспортний засіб зловмисників та встановити їхні особи — це 41-річний киянин та 56-річний мешканець Кривого Рогу. Зловмисників затримали, одному з них вже обрано запобіжний захід у виді цілодобового домашнього арешту.

Ще одного їхнього спільника розшукують.

За фактами крадіжок відкрито кримінальне провадження за ч. 3. ст. 185 ККУ. Санкція статті передбачає ув’язнення на строк від трьох до шести років.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: київ, крадіжка, кримінал
В тему

Останні матеріали