31 Жовтня 2021
Новини

На Полтавщині - масштабна ДТП: серед потерпільних 3 дитини

На Полтавщині - масштабна ДТП: серед потерпільних 3 дитини

На Полтавщині на трасі Київ – Харків неподалік повороту до села Зеленківка зіткнулися бус і дві вантажівки.

Це сталося вранці 31 жовтня. Внаслідок масштабної ДТП до лікарні потрапили п’ятеро потерпілих, зокрема діти. Про це інформує відділ комунікації поліції регіону.

За даними правоохоронців, на автодорозі зіткнулися бус Ford Transit, вантажівки Renault і DAF. Постраждали в аварії п’ятеро пасажирів першого автомобіля.

Йдеться про двох жінок, 1983 й 1987 років народження, а також трьох неповнолітніх дітей – 2014, 2009, 2015 р. н. Їх із травмами різного ступеня тяжкості доправили в лікарню.

Про травмування водіїв буса й вантажівок не повідомляється. На місці події працювали слідчо-оперативна група поліції, рятувальники ДСНС і бригада медиків швидкої допомоги.

За фактом автопригоди відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 ККУ. Це порушення правил безпеки дорожнього руху, яке призвело до тілесних ушкоджень середньої тяжкості у потерпілих.

Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді штрафу (двісті-п’ятсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян), до двох років виправних робіт, шести місяців арешту чи до трьох років ув’язнення, водночас із позбавленням права керувати авто (на строк до 3 років) чи без нього.

Проте поки слідство у справі триває, правоохоронці Полтавщини встановлюють усі обставини та причини масштабної аварії

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: полтава, аварія, дтп
В тему