27 Жовтня 2021
Новини

Лучанин напав на перехожого, бо раптом захотілося убити

Лучанин напав на перехожого, бо раптом захотілося убити

У Луцьку затримали юнака, який напав на перехожого.

Про це повідомляє департамент карного розшуку у своєму телеграм-каналі.

Вчора, 26 жовтня, ввечері до поліції Волинської області звернулися працівники закладу охорони здоров’я, які повідомили про госпіталізацію 45-річного жителя Луцька з колото-різаними ранами щоки та грудної клітини. На щастя, шокований потерпілий залишився живим.

Відкрили кримінальне провадження з попередньою правовою кваліфікацією ч. 3 ст. 15 ч. 1 ст. 115 КК України, тобто незакінчений замах на злочин.

Працівники кримінальної поліції Луцького РУП ГУНП у Волинській області оперативно розкрили злочин «по гарячих слідах». Як виявилося, сама подія відбулася у звичайному житловому районі, поблизу багатоповерхового будинку та низки магазинів. 21-річний місцевий житель, маючи на меті заподіяння смерті іншій особі, умисно наніс перехожому ножові поранення. Моторошний злочин фігурант не довів до планованого завершення через причини, які від нього не залежали.

Зловмисника затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання. До рішення суду про обрання міри запобіжного захожу він перебуватиме там.

На цей час відомо, що юнак раніше не судимий. Сам затриманий у скоєному зізнається та повідомляє, що напад був незапланований - раптово з’явилось бажання вбити.

Досудове розслідування триває.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: замах на вбивство, поліція, луцьк
В тему