24 Жовтня 2021
Новини

«Під час пандемії важливо усіма методами підтримувати пацієнтів та лікарів», - Олександр Сачук

«Під час пандемії важливо усіма методами підтримувати пацієнтів та лікарів», - Олександр Сачук
Олександр Сачук

Депутат Волинської облради Олександр Сачук відреагував на маніпуляції деяких волинських ЗМІ щодо отримання гуманітарного вантажу обласною інфекційною лікарнею. Мовляв, обранець громади «пропіарився».

«Гуманітарний вантаж офіційно прибув на територію України та був розвезений по різним областям, у тому числі, і на Волинь. Ми з командою зустрічали його у Луцьку, контролювали вивантаження ліків та їх передачу. Волиняни мають право знати про такі препарати і що вони є у нашому регіоні», - написав він у фейсбуці.

«Використовувати їх чи ні – ВИРІШУВАТИ ЛІКАРЯМ. Але, я вважаю, що під час пандемії дуже важливо усіма можливими методами підтримувати пацієнтів та лікарів;- саме такі публікації ЗМІ знижують рівень довіри в населення до вакцинації та медицини в цілому».

«Тим більше статистика захворюваності на коронавірус залишається жахливою. На Волині щодня виявляють більше 300!!! нових випадків, а в Україні тільки за останні чотири дні померли більше 1 800!!! людей, в яких діагностували ковід».

«Вакцинація — це єдиний, ефективний спосіб захистити себе від коронавірусної хвороби! Записуйтеся на щеплення, щоб вберегти життя і здоров’я своє та людей поруч».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: коронавірус, Волинь
В тему

Останні матеріали