25 Жовтня 2021
Новини

У Рівному COVID-хворий помер на порозі лікарні

У Рівному COVID-хворий помер на порозі лікарні

У Рівному 57-річний чоловік з COVID-19 помер на порозі міської лікарні.

У лікарню його доставили у важкому стані, - пише ТСН з посиланням на заступника головного лікаря обласного центру екстреної медичної допомоги Олега Ушкевича.

Напередодні чоловік був у обласному центрв психічного здоров'я з діагнозом алкогольний делірій, де у нього підтвердили COVID-19, двобічну полісегментарну пневмонію, дихальну недостатність і низьку сатурацію.

Керівництво закладу викликало швидку допомогу, аби транспортувати пацієнта до реанімаційного відділення центральної міської лікарні. Але його серце зупинилося на порозі приймального відділення.

"Пацієнта поклали у карету "швидкої", під'єднали до кисню, надавали всю необхідну допомогу, відповідно до затвердженого протоколу. Практично підвезли на поріг до приймального відділення, коли в нього зупинилось серце, і він помер. Про подію повідомили поліцію", – розповів Олег Ушкевич.

У ВООЗ зазначають, що найпоширенішими симптомами коронавірусу є гарячка, кашель, втома, втрата нюху та смаку.

Також можуть спостерігатися біль у горлі, головний біль, біль у м'язах і суглобах, діарея, висипання на шкірі, поблідніння пальців рук або ніг, почервоніння чи подразнення очей.

А серйозні симптоми: ускладнене дихання або задишка; розлад мовлення, втрата рухливості або сплутаність свідомості; біль у грудях.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: рівне, коронавірус, лікарня, смерть
В тему