25 Жовтня 2021
Новини

В Італії розшукують чоловіка, який вбив дружину-українку

В Італії розшукують чоловіка, який вбив дружину-українку

В Італії в розшуку знаходиться чоловік, який вбив 32-річну дружину Злату Загарюк.

Відомо, що буковинку Злату Загарюк знайшли мертвою у власній оселі в Італії 7 липня 2019 року,  - інформує Суспільне.

Її чоловіка Олександра 22 жовтня суд Форлі визнав винним і засудив до 16 років у в'язниці, але нині він переховується від правосуддя. Як розповіла сестра загиблої Лілія Вакарюк, перед арештом чоловік покинув Італію.

До слова, суд зобов'язав вбивцю сплатити 100 тисяч євро штрафу на користь дитини загиблої та 60 тисяч євро – на користь її матері.

Нині Олександр - у міжнародний розшук. Ймовірно, зараз він перебуває в Україні.

Як повідомляли раніше італійські ЗМІ, на тілі буковинки були рани та синці. Сторона обвинувачення заявила, що до смерті міг призвести удар по голові, який жінці завдали кількома днями раніше. Чоловіку загиблої оголосили про підозру через домашнє насильство та смерть українки. Наголошують, що Загарюк протягом тривалого часу зазнавала утисків від чоловіка. За інформацією видання Forli Today, вона ніколи не зверталася через це до правоохоронців, але робила фотографії побоїв. Друзі українки закликали не мовчати про домашнє насильство, але вона пояснювала, що не хоче подавати заяву на чоловіка, оскільки дитина має рости з батьком.

Аби привернути увагу до цього моторошного інциденту, вони сусіди створили сторінку "Вимагаємо справедливості для Злати".

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: італія, розшук, вбивство, кримінал, українці
В тему