20 Жовтня 2021
Новини

Підвищили вартість проїзду в луцьких маршрутках

Підвищили вартість проїзду в луцьких маршрутках

У Луцьку підвищили вартість проїзду в автобусах, що працюють на міських маршрутах у звичайному режимі руху.

Відповідне рішення прийняли під час виконкому Луцькради у середу, 20 жовтня.

Граничний тариф на послугу з перевезення одного пасажира автобусами на міських маршрутах встановили у розмірі 8 гривень, для учнів – 4 гривні за поїздку за наявності учнівського квитка.

Управління інформаційної роботи має довести рішення до відома громадськості шляхом публікації його у засобах масової інформації не пізніше 10 днів після його ухвалення. Після того, як його офіційно оприлюднять у друкованих ЗМІ, воно набуде чинності.

«Із такою швидкістю, як стають у нас автобуси нові, автобуси Євро-5, думаю, що на кінець року ми вже будемо мати більше половини такого транспорту. А в першій половині наступного року закінчимо з «Богданами» та «Еталонами», - сказав міський голова Ігор Поліщук щодо оновлення автопарку.

Варто зазначити, що оскільки змінюється вартість разового проїзду у автобусах, які працюють на міських маршрутах, виникла необхідність змінити вартість електронних QR-квитків на дві та три поїздки.

За пропозицією ТзОВ «СІТІ КАРД СИСТЕМ» вартість квитка на дві поїздки зросте з 15 до 20 грн, на три поїздки – з 20 до 25 грн.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: луцька міська рада, транспорт, ціни
В тему

Останні матеріали