10 Жовтня 2021
Новини

В ДТП потрапило авто з Ксенією Собчак: загинуло 2 людей

В ДТП потрапило авто з Ксенією Собчак: загинуло 2 людей

У Сочі автівка із відомою  російською телеведучою Ксенією Собчак потрапила у ДТП. У результаті зіткнення машин загинули 2 людини.

Аварія трапилася на дорозі між Адлером та Червоною Поляною. Там лоб в лоб зіткнулися два автомобілі – Mercedes і Volkswagen.

Ведуча в момент ДТП перебувала в салоні Mercedes. В аварії вона не постраждала. Після інциденту Собчак сіла в таксі та поїхала в аеропорт.

Водночас в автомобілі Volkswagen були 3 людини. Один пасажир загинув на місці, ще одна людина померла в лікарні, третя – у важкому стані.

Телеграм-канал "112" пише про ще одного учасника аварії – мікроавтобус. Мовляв, машина, в якій була Собчак, виїхала на зустрічну смугу, зіштовхнулася з легковиком, а тоді її відкинуло на мікроавтобус. Його пасажири за допомогою медиків не зверталися.

На сайті прокуратури Краснодарського краю йдеться про те, що за фактом аварії розпочали кримінальну справу про порушення правил дорожнього руху, що призвело до загибелі людини.

Відомство повідомило тільки про 1 загиблого і 2 госпіталізованих.

Ксенія Собчак прокоментувала аварію в своєму телеграм-каналі. Вона написала, що знаходиться вдома зі струсом мозку і численними травмами, її асистентка також отримала струс мозку.

«Я була в машині. Машина не моя, як і водій. Я не підганяла водія, звичайно ж. Ніхто з нас не підганяв. Під час поїздки я спілкувалася по роботі в зуме і є запис того, як я це роблю. Це було конкретне особисте рішення водія, це правда », - прокоментувала вона виїзд автомобіля на зустрічну смугу.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, росія, дтп, шоу-бізнес
В тему