0 0000
Новини

В США 12 ув'язнених втекли за допомогою арахісового масла

В США 12 ув'язнених втекли за допомогою арахісового масла

12-ти ув'язненим вдалося втекти з в'язниці Уокера, яка розташована в штаті Алабама, за допомогою кмітливості і арахісового масла.

Місцевий шериф Джеймс Андервуд розповів, що злочинцям вдалося втекти через помилку охоронця, якого нещодавно взяли на службу і він ще не досвідчений. Перед самою втечею охоронець був у кімнаті, де транслюється відео з усіх камер відеоспостереження. Він перелічував всіх ув'язнених і побачив, що одну з камер просять відкрити. 

Пізніше виявилося, що дані двері вели не в одну з камер, а на вихід з в'язниці. Злочинці поміняли номер дверей використовуючи в якості клею арахісове масло, а потім зажадали, щоб їх нібито впустили в свою камеру. Охоронець нічого не підозрюючи, спокійно відкрив двері, в яку злочинці і вийшли з в'язниці.

Шериф каже, що охоронець просто зробив помилку через свою недосвідченість. Андервуд стверджує, що у в'язниці постійно є люди, які намагаються обманом вибратися на волю, в цей раз у них вийшло.

Ув'язнені накинули на паркан з колючим дротом ковдри і перелізли через нього. Тим не менш, план злочинців спрацював не до кінця, вже через кілька днів 11 з 12 втікачів зловили і повернули до в'язниці, у бігах залишається лише 24-літник Брейді Ендрю Кілпатрік, який відбував термін за зберігання заборонених речовин.

У в'язниці Уокера кажуть, що не тримають зла за використання арахісового масла, яке як і раніше будуть давати всім ув'язненим, і навіть тим, кому вдалося ненадовго втекти на волю.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему