8 Жовтня 2021
Новини

На Волині митники виявили порушення під час перевезення обладнання для пралень

На Волині митники виявили порушення під час перевезення обладнання для пралень

Прямуючи в Україну, в зону митного контролю митного поста «Ягодин» Волинської митниці заїхав вантажний автомобіль під керуванням громадянина України. До митного контролю митному органу подано товаросупровідні документи, відповідно до яких переміщується товар «промислове обладнання для пралень» в адресу українського підприємства.

Під час митного контролю в співробітників Волинської митниці виникли підозри щодо автентичності поданих товаросупровідних документів. З метою перевірки даного факту в адресу митних органів іноземних держав було скеровано відповідні запити.

В результаті опрацювання отриманих відповідей було встановлено значну невідповідність фактурної вартості товару та інформації щодо відправника і отримувача.

Таким чином, директор підприємства - отримувача вчинив дії, спрямовані на переміщення через кордон України з приховуванням від митного контролю товару вартістю 2 мільйони 419 тисяч гривень шляхом подання митному органу документів, що містять неправдиві відомості щодо фактурної вартості товару та інформації про відправника і отримувача.

Працівниками Волинської митниці складено протокол про порушення митних правил за ч.2 ст.483 Митного кодексу України, що передбачає накладання штрафу в розмірі 200% вартості предмету правопорушення з його конфіскацією.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: митниця, Волинь, Фото
В тему