8 Жовтня 2021
Новини

Народного депутата України знайшли мертвим

Народного депутата України знайшли мертвим

Вранці 8 жовтня знайдено мертвим нардепа з групи Політична партія «ЗА МАЙБУТНЄ» Антона Полякова.

Про це повідомив екс-спікер Дмитро Разумков та нардеп від Слуга Народу Олександр Качура. Обставини смерті депутата наразі не повідомляються.

За даними джерела "Української правди" у правоохоронних органах, таксі нардеп піймав "з руки", а не через офіційну службу. Авто зупинили патрульні, тому що водій порушував правила дорожнього руху.

Всі цінні речі загиблого на місці, видимих тілесних ушкоджень немає.

Як повідомляють у поліції, 8 жовтня надійшла інформація про те, що у Дніпровському районі столиці виявили мертвим Антона Полякова – народного депутата України.

Попередньо правоохоронці встановили, що чоловіку стало зле дорогою в таксі, його намагались реанімувати лікарі швидкої, але констатували смерть.

"Наразі на місці події поліцейські проводять усі необхідні першочергові слідчі дії для встановлення обставин смерті народного депутата. Тіло загиблого буде направлене на судово-медичну експертизу, яка має встановити причину смерті.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України з приміткою "Природна смерть", – ідеться в повідомленні.

Тривають слідчі дії.

Що відомо про нардепа Антона Полякова? 

  • У 2019 році обраний депутатом 9 скликання по 206 округу (Чернігівська область) від партії “Слуга народу” як безпартійний.
  • Вже 15 листопада 2019 року був виключений з фракції "Слуга народу" у Верховній Раді. До червня 2020 року був позафракційним. Поляков назвав це рішення політичною розправою.
  • 2 вересня 2020 року невідомі в Києві напали на нардепа Антона Полякова.
  • 21 вересня 2020 року партія “За майбутнє” висунула Антона Полякова на посаду Чернігівського міського голови.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Україна, Політика, смерть
В тему