5 Жовтня 2021
Новини

У Польщі в сімейній сварці українці ножем поранили дитину: хлопчик помер

У Польщі в сімейній сварці українці ножем поранили дитину: хлопчик помер

У Тарнуві під час сімейної сварки українців ножем поранили 7-річну дитину. 

Як інформують у Gazeta Krakovska це сталося 5 жовтня у квартирі на вулиці Краківській.

У помешканні проживала сім'я з України: 27-річний чоловік, 28-річна жінка та їхній семирічний син.У Польщу вони переїхали кілька років тому, а квартиру в Тарнуві на другому поверсі багатоповерхівки винаймали кілька місяців.

Поліцію та швидку викликали сусіди. За їх словами, вони почули гучні крики з орендованої квартири, та вийшли подивитися, що відбувається, та побачили, як з оселі вибігає жінка залишаючи сліди крові на стіні, а за нею з ножем біжить чоловік.

Коли до будинку приїхали три карети швидкої, чоловік хотів втекти, вистрибнувши з балкона другого поверху, але саме тоді під'їхала поліція, яка й затримала українця. На його тілі були ножові поранення.

У квартирі знайшли закривавлену жінку та тіло семирічного хлопчика, в якого були колоті та різані рани. Дитина померла.

Чоловіка та жінку з пораненнями доправили до лікарні. За попередніми даними правоохоронців, під час сварки подружжя накинулося одне на одного з ножами. Точні обставини загибелі хлопчика наразі встановлюються.

Речник поліції Тарнова Павел Клімек зазначив, що і жінка, і чоловік оперували ножами. Вони обоє мають різані та ножові рани.

"Виїзні перевірки проводяться за участю прокурора. Ми зберемо всі докази. За пораненими в лікарні стежать поліцейські, їх свідчення будуть важливі для пояснення обставин справи", – зазначив він.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: українці у польщі, польща, смерть, кримінал, поліція
В тему