4 Жовтня 2021
Новини

«Слуги» відмовилися зустрітися з Разумковим. Чому?

«Слуги» відмовилися зустрітися з Разумковим. Чому?

Очільник партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко зазначив, що вони висловили все, що хотіли, тому відмовилися від зустрічі з головою ВР Дмитром Разумковим.

Про це він повідомив 4 жовтня у ВРУ, - пише УП.

Корнієнко додав, що члени партії поговорили на погоджувальний. Він другим після Арахамії підписав лист за відставку Разумкова. Також він додав, що все, що можна, вони один одному уже сказали і публічно, і не публічно.

"Витрачати сьогодні ввечері кілька годин часу, щоб знов по колу обговорювати, що ми діємо в межах закону, коли треба санкції вводити на "5 колону". Не вважаю, що треба час на це витрачати", - сказав він.

Відомо, що за відставку Разумкова вже зібрали 190 підписів, але на підписному листі 175.

Корнієнко додав, що у "Слузі народу" будуть перебудовуватися, якщо його дадуть посаду у керівництві Верховної Ради.  

Голосувати за відставку Разумкова, за словами Корнієнка, можуть навіть 5 жовтня, якщо до вечора перевірять підписи нардепів. Глава партії СН вважає, що до кінця тижня це питання парламент вирішить.

Нагадаємо, раніше ЗМІ повідомляли, що Володимир Зеленський хотів би бачити на посаді голови ВР чинного віцеспікера Руслана Стефанчука. Причина такого бажання - самостійність Дмитра Разумкова, який начебто має власні політичні амбіції та намагається не залежати від ОП.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: слуга народу, дмитро разумков, вру
В тему